OPM Solskydd

+46 491- 76 16 90 info@opm-solskydd.se

Menu

OPMs korgmarkis

By In Markiser On 9 april, 2014


OPMs korgmarkis är en perfekt kombination av solskydd och reklampelare där du kan trycka text eller logotype på duken eller kappan. I utfällt läge täcks sidorna av markisduken som ger ett bra skydd för snett inkommande sol.

OPMs korgmarkis kan tillverkas som fast eller uppfällbar markis. Korgmarkisen tillverkas med justerbara eller fasta hörn med 100 eller 250 mm radie. Korgmarkisen kan även specialtillverkas med bockning efter kundens önskemål.

OPMs korgmarkis passar utmärkt till villor, kontor, butiker, restaurang- och hotellentréer mm.

OPMs Korgmarkis förbättrar och höjer upp utseendet på fasaden.
Korgmarkisens stativ är tillverkad av naturanodiserad aluminium som är underhållsfri och som ger en lång livslängd.


About the Author

xhevdet